length model år bas cabins persons toilets price

  LAGOON CATAMARAN UTHYRNING

Har du tänkt på en semester i Italien med charterkatamaran ? Våra operatörer är närvarande i alla större badorter på halvön och på öarna, så det blir lätt att välja startpunkt efter din smak. Utbudet av charterkatamaraner är stort, inklusive alla större tillverkare. Laguner är dominerande för sin komfort, effektivitet, säkerhet och vackra design. Du kan välja var du vill göra en lagunuthyrning från en av våra utvalda operatörer: till exempel finns många modeller av detta varv i Porto Cervo, Cala dei Sardi och Olbia för en semester i den exklusiva Costa Smeralda och att segla upp till Bonifacio. Basera i Marsala för att nå närliggande Egadi eller i Capo d'Orlando om du väljer de Eoliska öarna. Från Pozzuoli och Procida för en spännande semester runt Capri, Ischia och Amalfikusten. Sök på Italycharter det alternativ för uthyrning av katamaran som passar dig bäst: katamaraner kan beställas efter plats, varv, modell, stugor, storlekar, priser osv. Tveka inte att kontakta oss för all information du behöver.

  Uthyrning av CATAMARAN | ALLA FÖRDELAR

Hyr en katamaran eller en segelbåt ? Om du aldrig har hyrt en katamaran, vet att skillnaderna jämfört med båten är stora. I samma längd är katamaranen mycket rymligare på grund av närvaron av två skrov, vilket möjliggör boende för fler hytter och i allmänhet större. Dagsbebyggelsen är också bättre: det bredare däcket gör det möjligt att placera stora bord och soffor, dinetten är stor och ljus och nätet vid fören gör att du kan lägga dig och sola. Dessutom kommer alla skeppare och / eller besättningsmedlemmar att vara separata och oberoende från kunderna. Katamaranen är också mer stabil vid lugna och smidiga havsförhållanden och blir ett trevligt alternativ för dem som lider av havet. Sammanfattningsvis är katamaranuthyrningen lämplig för grupper av vänner, familjer även med barn och kanske farföräldrar som vill ha en bekväm och lyxig semester, som seglar försiktigt längs kusten eller runt öarna utan att behöva långa resor till sjöss. På Italycharter har du en komplett bild av tusentals erbjudanden på alla italienska platser. Du kan välja en katamarancharter genom att beställa dem efter storlek, antal stugor, pris, varv och modell. Våra charter är professionella och utvalda och erbjuder nya och helt nya båtar: i allmänhet 1-2 år, men många har precis lämnat gården 2020. Att hyra en lagun är det mest populära alternativet, med katamaraner från 38 till 62 fot. Från och med Lagoon 42 är katamaranerna på denna gård utrustade med flugbroar och alla stugor med badrum. Dessutom inkluderar standardutrustningen luftkonditionering, generator, vattentillverkare. På begäran kommer skepparen och hela besättningen, som för medelstora / stora modeller har sitt eget oberoende boende. Andra viktiga byggare är Bali, Catana, Fountain Pajot, Dufour och lyxiga Sunreefs. Den helt nya Bali 4.8 har en unik dinette-design som sträcker sig sömlöst till huvuddäcket och skapar utrymme och ljusstyrka. Fountain Pajots Ipanema 58s har 5 dubbelhytter, alla med badrum, plus besättningskabinen. Vissa modeller har till och med en ismaskin, tvättmaskin, stereo och TV. Det finns otaliga fritids- och sportaktiviteter ombord: kajakpaddling, SUP, dykning, vattenskoter, mountainbike. Om du bara vill koppla av, i den lyxiga formeln för uthyrning av katamaran, serverar värdinnor och kockar dig läckra måltider och aperitiffer vid solnedgången, eller fantastiska drinkar att smutta förankrade i hamnen!

  Uthyrning av CATAMARAN | Från båten till lyxuthyrning

Bareboat catamaran charter . Våra katamarancharter tillhandahåller bara båten utan besättning, så att kunden kan kommandera den efter att ha haft en nautisk licens. Detta katamaranuthyrningsalternativ är för erfarna människor som är bekanta med segling och vill njuta av en gratis semester med vänner, barn, flickvänner, fruar. De italienska kusterna och öarna är fulla av småbåtshamnar, vilket gör navigering säker med många förtöjningsalternativ. I vissa områden är till och med en enkelformel tillåten, dvs. ankomst till en annan plats än avgångsplatsen.
Katamaranuthyrning med skeppare : Katamaranuthyrningen inkluderar skepparens närvaro med en liten avgift. För de som inte vill oroa sig kommer de lokala professionella skepparna att segla dig med kompetens och sympati på de rutter du bestämmer. På detta sätt är charterferien ett tillfälle att lära känna området bättre och utforska även de mest oåtkomliga områdena.
Uthyrning av lyxkatamaran : välj toppen av sortimentet för att göra din semester oförglömlig. Serveras och skämmas bort av ett professionellt besättning på hög nivå: inte bara skepparen utan också värdinnorna och kocken, uppmärksamma till minsta detalj. Frukost, luncher och middagar, drycker och aperitiffer, avkopplande och sportiga aktiviteter, så att din upplevelse blir unik och spännande. Med smak, professionalism och diskretion uppfyller besättningarna dina behov ombord och ute.