length model år bas cabins persons toilets price

  Båtuthyrning Capri

På en båt- eller katamaranferie vid Amalfikusten kan du inte besöka Capri. Ön är strategiskt placerad mitt i Neapelbukten och har fascinerat och fortsätter att göra det, resenärer från hela världen för sin skönhet och det sociala livet. Det är en bergig ö som bara har en landningsplats för båten: Marina Grande. Från den kan du gå upp med kabelbanan, med buss, taxi eller till fots, till centrala med samma namn, där du kan njuta av en hisnande utsikt över ön och kusten. Piazza Umberto I, ofta kallad Piazzetta, är centrum för nattlivet med sina berömda restauranger, café-chantanter, lyxbarer. Härifrån finns det karakteristiska gågator kantade med modebutiker, hantverksbutiker, glassbarer. Du kommer snabbt för att se den andra sidan av ön: från trädgårdarna i Belvedere i Punta Cannone, är ögat förtrollat ​​av skönheten i Faraglioni, de stora klipporna som dyker upp från det blå havet. En promenad mellan citron- och tallar leder oss till resterna av villan till kejsaren Tiberius, från vilken ett extraordinärt panorama domineras. På den andra sidan av ön ligger istället Anacapri, öns andra centrum, tystare, men inte mindre intressant. Det består av gamla hus, ståtliga villor och butiker där du kan köpa utmärkta hantverk: keramik, broderier, trä- och repföremål och den oundvikliga limoncello. Med en stollyft kan du gå upp till Monte Solaro, öens högsta topp, med en utmärkt restaurangbar med utsikt över en oförglömlig utsikt över bukten och kusten.

  Lyxbåtuthyrning i Capri

För maximal komfort erbjuder vi lyxbåtar med skeppare och värdinna ombord för att besöka Capri och kanske kombinera den med Amalfikusten. ItalyCharter erbjuder lyxiga segel- och motorjachten. Du kan förtöja i Marina Grande eller anka precis utanför och nå ön med anbud. Den kompletta omfartsundersökningen som gör att du kan dubba staplarna och besöka Green Grotto är oerhört intressant.

  Yacht Charter Bröllopsresa Capri och Amalfikusten

För en romantisk och alternativ smekmånad erbjuder ItalyCharter segling och motorbåtar för att besöka Amalfikusten och Capri. På smekmånaden kommer det unga paret att ha hela båten tillgänglig. Du kan välja lyxnivån i stugan (upp till elegansen i en lyxbåt) där du kan tillbringa spännande och glada stunder, med en besättning till din kompletta tjänst: skeppare och värdinna. Du kan kontakta ItalyCharter för resplaner som är specifikt utformade för dina önskemål.

  Dagstadgan Capri

För en dags charter erbjuder vi möjligheten att besöka Capri med avresa från Neapel, Salerno, Sorrento, som görs med båt, privat yacht eller jolle. Tillåter ett besök i Capri centrum, en promenad genom de smala gatorna och med tanke på öns lilla storlek, även Anacapri och stigningen till den högsta punkten. Du kan segla runt ön, se faraglioni på nära håll och kanske avsluta med en aperitiff vid solnedgången.