ItalyCharter Company Profile

Passion and Experience for your Sailing Dreams

ITALYCHARTER OM OSS

Född ur en stor passion för havet och många års erfarenhet inom båtbranschen, ItalyCharter ser sin "mission" som att tillgodose behoven hos entusiaster som letar efter pålitliga båtar och en personlig och uppmärksam kundservice. Vi vill hjälpa dig att förverkliga båtsemestern du drömmer om!

Som en mäklare med bas i Italien, en destination som vi känner mycket väl till, erbjuder vi en bred portfölj av lösningar: hela 15 000 mellan enkelromssegelbåtar, katamaraner, motorbåtar och lyxyachter (självsegling eller med besättning) i de mest fascinerande kryssningsdestinationerna i världen, som Medelhavet, Karibien och Indiska oceanen. Kunderna kan hitta lösningar för alla plånböcker och lita på personalens hängivenhet och kompetens (både inom sjöfarts- och turistområden). Vi är seglare och båtägare, och har själva många gånger varit kunder som letat efter rätt båt för oss. Därför förstår vi behoven hos dem som vill tillbringa en trevlig båtsemester bland fascinerande öar, charmiga byar, fantastiska stränder och kristallklart vatten. Vi kan ge bra råd om de destinationer som är mest lämpliga för kunden, eftersom även vi är erfarna resenärer.

Vi erbjuder fördelen med att vara en liten, "mänsklig" struktur, och vi använder oss av högsta professionella nivå för att ta hand om kunden i alla steg: från att välja båten till ombordstigningen, och vi följer dem steg för steg även under kryssningen.

Att välja en maritim medlare som ItalyCharter innebär att du kan lita på en pålitlig och empatisk rådgivare, en kunnig guide för att hjälpa dig att navigera genom det stora utbudet av alternativ. Vi är "problem lösningsorienterade" och vi strävar efter att erbjuda båtar valda bland de mest pålitliga båtägarna. Dessutom kan vi se saker från alla vinklar. Vi vet exakt vilka problem människor kan ha ombord, både när det gäller väder och vad gäller båtens utrustning. För oss är varje kund viktig och unik.

Priset är inte det enda kriteriet för att välja en båt. Även om vi inte tar någon provision betyder det stora fördelar för kunden att lita på en grupp experter som hjälper till att välja rätt båt för drömsemestern.

VEM STYR ITALYCHARTER?

Francesca ItalyCharter

Francesca Bedeschi

Arkitekt, erfaren resenär och seglare, är stolt över sina romagnolska rötter och sin adoptivstad, Florens, där hon studerade. Hon har seglat sedan hon var fyra år gammal: redan då hjälpte hon sin mamma att manövrera båten. Sedan, när hon växte upp lite, gick hon seglingskurser och tog sjökaptenens licens.

Hon grundade ItalyCharter och designade webbplatsens struktur för att göra den så användarvänlig som möjligt. "Jag älskar att resa med båt, för det är miljövänligt och bekvämt: du gör proviant, kastar loss och har alltid allt med dig. Du behöver inte ständigt packa upp och packa ihop väskorna. Du kan nå öde stränder även under högsäsong. På båten är du fri, du är verkligen på semester".

Alltid leende och oskiljaktig från sina älskvärda australiska herdehundar Blue och Luna, båda certifierade som räddningshundar av Sics, tillbringar Francesca många månader om året med att segla och arbeta på distans från sin älskade s/y Nuvola.

Susanna Leone

Den vulkaniska "bokningsdrottningen" kommer att förtrolla er med sin charm.

Född i Marina di Massa och uppvuxen i Versilia, hade hon en djup passion för havet redan från mycket ung ålder (som hon älskar i alla årstider) och seglade ofta med sina morbröder.

Efter att ha lagt åt sidan sin bakgrund inom biologi, efter mötet med Francesca på en bar i Florens (båda höll i varsin reseguide: en från Costa Rica, den andra från Karibien), anslöt hon sig till ItalyCharter-teamet och seglade längs hela den italienska kusten i tjugo år. "Jag älskar Sicilien väldigt mycket och i Toscana känner vi till och med krabborna vid namn!". För avkoppling ägnar hon sig åt paddling och mycket simning.

Hon är den första personen som möter kunden, vars önskemål hon försöker tolka för att hitta den bästa kvalitet/pris-alternativet. Det viktigaste för Susy är att båten är säker och att kunden kan spendera semestern i lugn och ro.

Susanna ItalyCharter
Federico ItalyCharter

Federico Ponchio

Med en examen i matematik från Normale i Pisa är vår datorns trollkarl en man av få (väldigt få!) ord och många fakta.

Även om han inte föddes vid havet, utan i den vackra staden Vicenza, känd för sina eleganta palladianska arkitekturer, drivs han av en stor passion för båtar.

Med "The Boss" har han också ansvarat för förvaltningen och underhållet av +39 Charter-flottan, ett dotterbolag till ItalyCharter, och har även seglat långt och brett över hela Medelhavet. Hans favoritdestination är dock Sicilien.

Han ansvarar för företagets IT-sektor och ser till att allt fungerar perfekt.

De kända sjökorten från Navionics, Sonar Charts eller Sonar Charts Live förlitar sig till stor del på hans kompetens.

info@italycharter.it

(+39) 348 4147309

(+39) 348 3337796

Lämna ditt meddelande nedan: