length model år bas cabins persons toilets price

  Katamarankryssning till Karibien

Italiens charter erbjuder ett anmärkningsvärt utbud av alternativ för en underbar karibisk katamarankryssning. Men varför välja en karibisk charter för katamaran? Vi ger dig några indikationer speciellt för dem som hyr det för första gången. Först och främst för utrymmet: med samma längd kan katamaranen med två skrov rymma fler personer i bekväma stugor (normalt från 3 till 6) större än båten. Det extra utrymmet på däck möjliggör ett bekvämt vardagsrum, för måltider och avkoppling, med en stor ljus dinette och nätet som går med i de två skroven kan användas för att lägga sig och sola. Måtten gör det också möjligt för skepparen och varje värdinna att stanna separat, vilket garanterar kunderna avsevärd integritet. När det gäller komfort vid navigering har katamaranen ett annat beteende än båten: rullen är nästan frånvarande och i bärande vindförhållanden är takten mycket jämn, vilket gör den idealisk för karibiska passatvindar. Karibiska katamaranstadgan tillåter därför bekvämt och säkert besök på fantastiska platser: praktiskt taget i varje östat finns det dussintals alternativ, från Kuba till Dominikanska republiken, från Puerto Rico till Jungfruöarna, från Antigua till Barbuda, från Martinique till Grenada. Karibisk katamaran, Karibisk segelcharter, Karibisk yacht: alla modeller. Båtarna är i utmärkt skick, nya och renoverade, av de bästa existerande modellerna, Lagoon, Bali, Fountain Pajot och många fler. Katamaranen kan hyras bareboat, med skeppare eller ett lyxpaket med hela besättningen komplett med professionella värdinnor och kock. På vår webbplats hittar du hundratals förslag för Karibien i katamaran som du kan välja efter tillverkare, modell, antal stugor, pris och alla ytterligare tjänster

  Karibisk katamaransemester: ett båtparadis

Karibien är synonymt med vackert hav, orörda öar och drömstränder. Men var kommer namnet ifrån? Det var de spanska erövrarna som först använde namnet Caribe, lånat från ordet karipo som på lokalbefolkningens språk menade människan. Det geografiska området som täcks av Karibien är enormt och mycket mer varierat än vi tror vid första anblicken. Den norra delen ockuperas av de stora Antillerna: Kuba, ön Hispaniola (delad mellan Dominikanska republiken och Haiti), Jamaica och Puerto Rico. Efter den breda bågen i sydost möter vi de mindre Antillerna, delade mellan öarna Windward och Leeward. Det är en lång skärgård bestående av små och medelstora öar, ett kort avstånd från varandra, som till skillnad från de stora Antillerna, där avstånden är större, också möjliggör passage från den ena till den andra utan alltför långa navigationer (mellan 10 och 30 MN). Våra karibiska katamarancharter erbjuder segelbåtar, motorbåtar och katamaraner på alla huvudöarna, så det är en fråga om att välja destination och båt du föredrar. Några exempel: Antigua, fascinerande och fullt av nattliv, kan vara utgångspunkten i Jolly Harbour för att sedan nå det förtrollande Guadeloupe och Barbuda. Den andra är vild och orörd, med långa vita stränder och ett öppet hav. Grenadinöarna är paradiset för katamaransemestrar i Karibien, varifrån man når Mustique, Baquia och Sant Vincent. Den norra delen av de mindre Antillerna ockuperas av Brittiska Jungfruöarna: det finns 5 småbåtshamnar att landa för en varierad och säker navigering med båt eller katamaran. Dessutom kan du besöka den vackra korallatollen cirka 20 NM från Virgin Gorda. Utforska webbplatsen hittar du många intressanta karibiska charterförslag!

  Karibiska katamarankryssningar med besättning

Överst på utbudet av en katamarankryssning i Karibien är fullt besättningsläge. I det här alternativet kommer våra lyxkatamaraner att ledas av en professionell skeppare och ha ombord besättningen bestående av en eller flera värdinnor och den personliga kocken som kommer att skämma bort gäster med utmärkta färska lokala produkter: bli inte förvånad över att se en vacker hummer din tallrik så snart den fångats! Och sedan aperitiffer, cocktails, romantiska middagar i exklusiva vikar. Koppla av och njut av en av de vackraste segelsemestrarna i Karibien med våra katamaraner: i de spektakulära kajona på Kuba eller över de orörda Grenadinerna, mellan holmar och atoller. Från de obebodda områdena på Brittiska Jungfruöarna (BVI-British Virgin Island) till de orörda vita stränderna på Martinique, lugnade av tropiska vindar. Du kommer att segla genom turkosvatten, omgiven av mångfärgad fisk och ankra sedan i hamnen för snorkling eller kajakpaddling. Våra katamaraner, från de bästa varven i världen, som Lagoon, Bali, Fountain Pajot, har den modernaste utrustningen ombord för att maximera komforten: vattenmaskin, luftkonditionering, ismaskin, TV. Dessutom en mängd olika utrustningar för att göra semestern mer spännande: snorkling, kajakpaddling, djuphavsfiske, mountainbikes och några till och med vattenskoter. Karibien på en segelbåt blir en oförglömlig upplevelse; besättningens professionalism lämnar inget åt slumpen. Skepparen, en expert inom området, planerar rutten och låter dig upptäcka de vackraste delarna. Värdinnorna och kocken kommer att erbjuda dig en hög servicenivå ombord. Du kan välja en destination bland de många karibiska katamarankryssningarna vi erbjuder: hundratals nya och renoverade katamaranmodeller som avgår från alla de viktigaste öarna. Dessutom, som vi vet, tillåter området dig att njuta av ett idealiskt klimat under vintern och långt ut på våren, så en underbar idé är att spendera en karibisk nyårskatamaran. På vår webbplats hittar du alla förslag från öarna / staterna: du kan beställa efter storlek, modell, antal stugor, antal passagerare och självklart pris. Tveka inte att kontakta oss, våra experter ger dig värdefulla råd och kommer att kunna rädda din perfekta semester.