length model år bas cabins persons toilets price

  Toscana katamaran charter | De bästa destinationerna

Med en katamaranuthyrning i Toscana kan du besöka vackra länder och stränder. Ön Elba med sina fiskelägen, sina vandringsleder och sandstränder som ofta omges av kullar av frodig grönska. Ön Giglio, en pärla som ska upptäckas, fortfarande helt vild, med ett smaragdgrönt hav och havsbotten rik på fisk. Capraia, som ligger närmare kusten på Korsika än Toscana, anses vara ett litet geologiskt paradis, som en ö med vulkaniskt ursprung, unik i den toskanska skärgården. Dess kuster med utsikt över havet, klipporna eroderade av vindarna, kommer att ge dig andfådd i Cala Rossa. Capraia har också ett hav som är rikt på flora och fauna. Vikarna i den toskanska skärgården är otaliga och alla med vackra stränder. Speciellt på Elba erbjuder kusten många idéer för en havssemester och avkoppling: från Portoferraio till Viticcio, där rekommenderas är stranden Sansone, en strand med vita stenar, från Forno till Biodola, där du hittar den lilla stranden i Lamaia, som kan nås genom Biodola-Procchio-banan. Ett stopp vid Scoglio della Paolina, som har sitt namn till Napoleons syster, där du kan snorkla runt revet. Cotoncello, som anses vara en naturlig pool för granitklipporna som omger det, är definitivt ett måste att besöka. Ett stopp i Fetovaia och den lilla Cala Aliva, en av de mest avlägsna och oförstörda stränderna på ön Elba, kan inte missas.

  Bästa tiden att segla i Toscana

Den bästa tiden för båtuthyrning i Toscana är från maj till oktober. Toscana ligger i centrala Italien och har utsikt över Tyrreniska havet, och därmed njuter av en kontinuerlig bris under sommaren, vilket i allmänhet gör luften mindre fuktig även om den är varm. Sommaren är lång och torr vid kusten. I den toskanska skärgården är faktiskt regn huvudsakligen koncentrerad på hösten och temperaturen kan förbli omkring 15 ° C även under mitten av vintern. Under månaderna juli och augusti är nederbörden mycket låg, vilket resulterar i en ständigt klar himmel och höga temperaturer.

  Motorkatamaranuthyrning

En motorkatamaran är det rätta valet om du vill tillbringa en bekväm semester. Italycharter har den lyxiga lagunen 620 motor catamaran, som har alla typer av komfort.