length model år bas cabins persons toilets price

  Catamaran charter på Sardinien: upptäcka Sardiniens mest attraktiva kuststäder

Sardinien av katamaran är en oförglömlig upplevelse. Det har inte bara ett hav som är avundsjukt över hela världen, utan det har också ett naturligt, historiskt och gastronomiskt arv som gör det till ett riktigt one-of-a-kind destination. Det finns många städer att besöka längs kusten: huvudstaden, Cagliari med många restauranger, en bra barscene och massor av butiker att utforska. Missa inte den medeltida gamla stan: gå upp till slottet och njuta av den fina utsikten över bukten. Olbia är där färjor anländer från fastlandet, och den har den näst största flygplatsen efter Cagliari. Det är värt att stanna här för att se gamla stan och besöka Basilica di San Simplicio; men framför allt är Olbia utgångspunkten för de viktigaste destinationerna på norra Sardinien: Costa Smeralda, Maddalena skärgård och den spektakulära kusten så långt som San Teodoro, med öarna Tavolara och Molara. Alghero är en gammal stad och dess medeltida stadsmurar är fortfarande intakta. Det är omgivet av fantastiska stränder och små förankringar. Sedan finns det byarna som Bosa, med dess färgglada hus och sitt slott; Castelsardo, byggd på en brant klippa över havet. och den lilla hamnen vid Carloforte på ön San Pietro i den sydvästra delen av Sardinien

  Segelbåtcharter på Sardinien, de bästa resplanerna på Sardinien norr

Costa Smeralda är berömd vacker och elegant. Dess mest legendariska utväg är Porto Cervo - lekplatsen för de rika och berömda med glittrande nattliv, restauranger och butiker. Det markerar början på en skuggad kustlinje rik på vikar och vikar, där havet är en förtrollande blandning av smaragd och turkos. Att segla på Sardinien är särskilt förtjusande: Liscia di Vacca i norr, sedan Pevero-bukten mot söder; och Spiaggia del Principe, med sin orörda vita sand som inramar en djup, skyddad vik omgiven av grönska och granit stenar. Här rekommenderar vi förtöjning på kvällen och vaknar i gryningen för att njuta av soluppgången och få ut det mesta av stranden innan turisterna tar över. Slutligen, om du går söderut och seglar runt Capriccioli-punkten, är det inte långt därifrån till den exklusiva lilla hamnen vid Cala Volpe. Skärgården Maddalena sprider ut mot nordöstra delen av Costa Smeralda och ligger inom räckhåll för Porto Cervo eller städerna Cannigione, Palau och Santa Teresa. De viktigaste öarna i skärgården är Santo Stefano, Maddalena, Caprera, Spargi och Razzoli, tillsammans med många andra, mindre öar som inte är mindre vackra. Allt detta finns i ett relativt litet område, och erbjuder en oändlig sekvens av hisnande landskap och kristallklart vatten. Därifrån är det en kort korsning över sundet till de små franska öarna utanför Korsika, Lavezzi, Cavallo, Isola Piatta och några mil längre, den natursköna inställningen till Bonifacio. På din Sardinien segling charter kan du åka från Olbia längs en annan fantastisk sträcka av den sardiska kusten: Golfo Aranci, Punta Molara, San Teodoro. Mitt i den är ön Tavolara, ett paradis för dykning och vandring; och ön Molara, mitt i det marina reservatet. Den sydvästra sidan av denna ö erbjuder vackra naturliga pooler, med en helt genomskinlig, grunt havsområde som WWF klassar bland världens vackraste marina ekosystem.

  Segling charter på Sardinien, de bästa resplanerna på Sardinien söder

Den södra delen av Sardinien erbjuder orörda landskap och, återigen, fantastiskt klart vatten. Det mest populära området för sardiska segelsemester är kuststräckan mellan Cagliari och Carloforte, som kan täckas under en veckas charterlov. Landskapet här är lugnare, tystare och ibland vild: vi lämnar efter klipporna i norr och hittar en mildare kust med mer vegetation. Efter huvudstaden kommer vi till Pula, sedan remsan med ljus vit sand vid Chia och Nora arkeologiska park. Med hjälp av den ständigt närvarande mistralvinden seglar vi runt den sydvästra spetsen av Sardinien mot Porto Pino, Sant'Antioco och slutligen den charmiga fiskebyn Carloforte på Isola di San Pietro.

  Hyra en segelbåt på Sardinien, lyxbåtcharter

Det blir inte mycket bättre än att segla runt Sardinien på en lyxig yacht. ItalyCharter är till hands för att ordna Sardinien yachtcharter komplett med besättningen: professionella skeppare och kapabla flygvärdinnor säkerställer att du får en verkligt speciell upplevelse. Flottan består av fartyg från världens bästa skeppsbyggare och inkluderar de senaste modellerna som lanserades 2020. Du kan till exempel segla från de överdådiga, jet-set marinorna vid Porto Cervo, Porto Rotondo eller Porto Quatu, och kryssning över till Maddalena skärgård. Öarna och det turkosa havet runt dem är fantastiska, men de starka nordvästliga vindarna, grunt havsbottnar och stenar innebär att en erfaren skeppare behövs för säker segling här. Lyxbåtskeppare är experter som känner väl till detta område. De kan föreslå de mest spektakulära vikarna och vikarna. Du kan släppa ankaret, dyka in och njuta av lite snorkling innan du klättrar tillbaka ombord för lunch eller drinkar och snacks som tillagas av kocken. Skippad yachtcharter Sardinien: du kan surfa på vår hemsida och välja de marinor du gillar bäst tillsammans med båtmodeller och priser. Tveka inte att kontakta oss för mer information och lägga till så många upplevelser du vill för att slutföra din charterlov: med lyxalternativ kan ditt fartyg vara fullt utrustat med snorkelutrustning, SUP-brädor, kajaker, en RIB för vattenskidåkning och wakeboard, tillsammans med en generator, vattenmaskin, luftkonditionering och ismaskin.

  Charta en katamaran på Sardinien och segla runt de sardiska öarna

Att hyra en katamaran på norra kusten på Sardinien låter dig kryssa runt de vackra öarna som omger den: några av de mest kända finns i skärgården Maddalena, med ön med samma namn, tillsammans med Caprera, Spargi och Razzoli. Du kan segla genom sundet Bonifacio, Isola Piatta, Lavezzi och Cavallo. Sedan precis nedanför Olbia, Tavolara och Molara. Genom att befästa en katamaran på södra Sardinien, till exempel från Carloforte, kan du besöka Sant'Antioco och San Pietro och den skyddade ön Mal di Ventre när du återvänder tillbaka upp till västkusten. Slutligen, med en katamaran charter från Alghero eller Stintino runt nordvästkusten, utanför den imponerande Spiaggia della Pelosa, kan du segla till den vilda, steniga Isola dell'Asinara.

  Katamaranferier som utforskar Sardiniens nationalparker

Med en veckas charamaran charter kan vi besöka några av de vackraste skyddade naturparkerna och marina reservaten: Maddalena Archipelago National Park, Asinara National Park och om du gillar att vandra kan du förtöja vid Santa Maria Navarrese och åka in i landet för att utforska Orosei och Gennargentu nationalpark.

  Sardinien katamaran charter: segling och arkeologi

Sardinien har ingen brist på fascinerande arkeologiska parker: de som är närmast kusten, som kan besökas på en katamaran kryssning på Sardinien, är Tharros och Nora. Tharros ligger på en pittoresk halvö nära Oristano och har ruinerna av en forntida fønikisk-romersk stad. Nora ligger nära Pula, mellan Carloforte och Cagliari, och har resterna av en stor stad som också erövrats av romarna.

  Catamaran charter på Sardinien: vad är nytt för 2020?

Med ItalyCharter kan du välja från hela den tillgängliga flottan på Sardinien: katamarancharter för bareboat, segling av katamaran, hyra av kraftkatamaran, katamaran charter eller lyxig katamaran charter. De mest kända varven är Lagoon, Fountaine Pajot, Bali, Sunreef, Catana. Här är några exempel: Lagoon katamaraner att hyra på Sardinien: (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 450 F, Lagoon 46, Lagoon 46 F, Lagoon 50, Lagoon 52 F, Lagoon 560 S2); Bali-katamaraner att hyra på Sardinien: (Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.6, Bali 5.4, Bali CatSpace); Sunreef-katamaraner att hyra på Sardinien: (Sunreef 50, Sunreef 60); Fontän Pajot-katamaraner att hyra på Sardinien: (Astrea 42, Lucia 40, Saona 47, Alegria 67); Dufour-katamaraner att hyra på Sardinien: (Dufour Cat 48). På denna webbplats kan du se varje katamarans utrustning, priser, extra, rabatter och alla sista minuten-erbjudanden. Den mest eftertraktade utrustningen inkluderar: jacuzzi, luftkonditionering, generator, solpaneler, fiske, snorkling och SUP-utrustning. Ta ditt val från flybromodeller eller sportigare design som de nya Excess-katamaranerna.

  Fountaine Pajot Alegria 67: Lyxig Catamaran Sardinia

Drömmer du om att bli bortskämd i den bästa lyxen på en sardisk katamaranferie? Den senaste charterkatamaran från ItalyCharter heter Alegria 67. Utmärkande funktioner: Jacuzzi på framdäck. Charterkatamaran med 4 besättningsmedlemmar: skeppare, begagnad, flygvärdinna och kock. Teak deck, Fly Bridge, luftkonditionering, frys, ismaskin, vinkylare. Utan tvekan den finaste katamaran som nu finns att hyra i Italien. Anbud: Ocean Master 460 med 40 HP motor. Master svit, 3 dubbla stugor och en tvilling våningssäng.

  Power Catamaran på Sardinien | Lyxmotorkatamaran

ItalyCharter är glada att presentera en extraordinär katamaran för din motoriska katamaranferie på Sardinien: Lagoon 630 MY. Denna katamaran har 4 besättningsmedlemmar: en skeppare, däckhand, flygvärdinna och kock. Teak deck, fly bridge, luftkonditionering, frys, ismaskin, vinkylare. Fyra dubbla stugor och en våningssäng är reserverade för passagerare. Hyr Lagoon 630 motorkatamaran för din segelsemester i Italien och upplev livet ombord på sitt allra bästa.