length model år bas cabins persons toilets price

  Uthyrning av båtar i Italien

Båtcharter i Italien erbjuder fantastiska val för din semester till sjöss. Med över 8000 km kust, de vackraste öarna och skärgårdarna i världen, är det det perfekta området att hyra en segelbåt , hyra en katamaran eller hyra en motorbåt . I bareboat- eller charterformler, med eller utan skeppare och på begäran med hela besättningen, kan du välja mellan tusentals charteralternativ i alla de viktigaste hamnarna och småbåtshamnarna i landet, från vilka du kan segla och sedan segla fritt för att nå öarna och vikar fjärran eller helt enkelt segla det öppna havet.
Bland de bästa italienska destinationerna nämner vi yachtcharter Sardinien , som inte har något att avundas för Karibien: Carloforte och Cagliari, för att nå de vackra stränderna och vikarna på södra ön; Santa Maria Navarrese som bas för att utforska den orörda östkusten; glamouren och lyxen på Costa Smeralda där du kan visa upp din katamaran eller segelbåt; magin i Stintino med den berömda udden, det kristallklara vattnet och utsikten över den suggestiva Asinara; äntligen den livliga och turistiska Alghero, med sina många möjligheter till underhållning.
Båtuthyrning Amalfikusten nu en världs-måste: kustens skönhet och den särskilda skyddsregimen gör den till ett mänskligt landskapsarv. Positano, Amalfi, Ravello, den exklusiva Capri och den rika och livliga Ischia, utsikten över Neapelbukten: från båten, både segling och motor, får de en universell charm.
Yachtcharter Sicilien , med sina otaliga möjligheter, det vackra havet, historien om de många civilisationer som har berikat det, den äkta och goda maten ... öns mest kända destinationer (med relativ småbåtshamnar för båtuthyrning) är den historiska Taormina, den vackra Syracuse och Ortigia, Ragusa med tempeldalen, västkusten med Marsala och Trapani. För att inte tala om de fantastiska skärgårdarna på de eoliska och Egadiöarna, där du verkligen kan njuta av den rena upplevelsen av havet
Och slutligen Toscana båtuthyrning : med en lång och ren sandkust, särskilt i söder och den berömda skärgården, lämplig för familjer och lugn segling. Den världsliga ön Elba med sina berömda stränder, vackra byar och nattliv; Argentario, mellan naturparadis och eleganta småbåtshamnar; de mer avskilda och vilda Giglio, Capraia, Giannutri var man kan landa med din båt eller katamaran efter kort segling.

  Uthyrning av båtar i Italien: Typer av båtar

Våra charter erbjuder olika typer av båtuthyrning i Italien. Segelbåtuthyrning: för seglingsälskare är det bra att välja ett område som kännetecknas av lämpliga vindar och närvaron av många förtöjningar. I skärgården är dessa två element vanligtvis uppfyllda. Motorbåtuthyrning: för en avkopplande semester utan bekymmer om segling kan du välja en snabb och bekväm motorbåtuthyrning. Uthyrning av katamaran: katamaranen är rymligare och normalt är navigationen bekvämare än en monohull: stora stugor, många alternativ tillgängliga Lyxbåtuthyrning: för maximal komfort kan du välja en lyxbåt, både motorbåt och katamaran. Anmärkningsvärd storlek, professionellt besättning med skeppare, värdinna och kock ombord med separata hytter från kunderna.

  Uthyrning av båtar och båtuthyrning

Bareboatsbåtuthyrning, båtuthyrning utan skeppare: Innan du hyr en båt i Italien är det viktigt att välja hyresformeln. Hyrbåten kan faktiskt tillhandahållas bareboat: det vill säga båten levereras som den är, utan ytterligare personal. Det vill säga att kunden kommer att behöva sköta hanteringen av den, förutsatt att den har en giltig nautisk licens. Det är den enklaste formeln för båtuthyrning och tillåter full navigationsfrihet och att vara ensam på båten. Båtuthyrning med skeppare: om du föredrar att inte ha kontrollproblem och / eller inte har licens kan du hyra båten genom att begära en skeppare. Det här alternativet gör det inte bara lättare för dig att navigera säkert, utan eftersom skepparen är en expert inom området kommer han att ge dig råd om platser att besöka och också ge användbar information. Uthyrning av lyxbåt: äntligen finns det möjlighet till lyxbåtuthyrning: med denna formel har du en båt (eller katamaran), vanligtvis stor, komplett med hela besättningen ombord. I lyxkatamaranförslag har vanligtvis alla stugor ett eget badrum, luftkonditionering och en vattentillverkare. Besättningen, bestående av skeppare, värdinna (en eller två) och kockar, är åtskilda från klienterna för att bevara integriteten. Du kommer att bli bortskämd av en oklanderlig service med luncher, middagar, aperitiffer och en mängd olika säkerhetsaktiviteter