length model år bas cabins persons toilets price

  Karibiska stadgan

För en underbar semester i Karibien erbjuder Italycharter ett brett utbud av karibiska båtuthyrningar, som erbjuds av utvalda lokala charter i huvudhamnarna. Du är bortskämd att välja, i ett område så stort och rikt på öar av olika storlekar och egenskaper. Det är viktigt att först känna till den formel som bäst passar dina behov, så vi ska illustrera de olika karibiska charteralternativen.
Den enklaste formeln är Caribbean Sailing Charter i bareboat: oavsett om det är en segelbåt eller katamaran, chartras båten under den valda perioden - vanligtvis en eller två veckor - som den är, utan personal ombord. Det är därför kundens ansvar att se till att de har ett giltigt båtlicens för det landet, eller alternativt ta med en pålitlig skeppare. Med denna formel kan du ha full frihet att njuta av den karibiska båtuthyrningen, oberoende med familj, vänner, partners. Om du å andra sidan föredrar att inte oroa dig för navigering kan du välja en karibisk båt med skeppare ombord: mot en liten avgift tar en lokal professionell dig vart du än bestämmer dig på resplanen och kanske hjälper dig för att upptäcka mindre kända hörn. Slutligen har vi toppformeln: lyxbåtar i Karibien som är en båt eller en katamaran med fullt besättning. Inte bara skepparen, utan också en eller två värdinnor för att erbjuda dig det ultimata inom lyx. Aperitiffer, måltider, middagar ombord, cocktails och alla säkerhetsaktiviteter som en lyxkryssning i Karibien kan inkludera.

  Karibisk kryssning: När ska man åka?

En båtkryssning i Karibien är en underbar upplevelse. Det är dock viktigt att välja den tid på året som ska gå. Det stora geografiska området mellan Bahamas och de små Antillerna har det typiska klimatet i det tropiska bältet, vilket därför kan urskiljas på två årstider. Idealet är att en stadga i Karibien är vanligtvis under vintersäsongen, när du kan njuta av den torra årstiden och de många soltimmarna per dag, med en något kallare temperatur än vår-sommaren, om än alltid varm. i mitten av november är vi redan ute under regnperioden, även om det kan finnas någon svans av den våta säsongen (så vissa duschar) fram till mitten av december. Din semester i Karibien med båt rekommenderas därför fram till slutet av maj, när vädret förblir fint medan efteråt börjar säsongen med kraftiga regn som mellan juni och oktober också kan förvandlas till våldsamma orkaner. Ett exempel kommer att klargöra de subtila skillnaderna: i Aruba är de minsta max temperaturerna 24 och 30 januari, medan de i maj är 26,5-32. Nederbörden förändras dock mycket, med endast 16 mm i maj, och steg till 40 mm i januari och 94 i november.