length model år bas cabins persons toilets price

  Sardinien yacht charter, charter i norra och södra Sardinien

Sardinien är den näst största ön i Medelhavet, och det erbjuder ett brett urval för segling och motorbåtcharter, främst inriktat på två områden: nordöstra och sydväst. På grund av dess mycket skrovliga kustlinje och dess många öar och holmar, erbjuder den norra sidan en stor variation av landskap och gott om skydd från mistralen, som blåser ständigt, vilket gör detta område idealiskt för segling på yacht. Låt oss börja med att titta på den glamorösa Costa Smeralda, med Porto Cervo, Porto Rotondo och drömvillor som ligger högt upp på kullarna: platsen att komma för en jet-upplevelse i Insta-värdiga omgivningar. Detta är utgångspunkten för en rundtur i norra Sardinien, som seglar runt den magiska skärgården Maddalena, med 7 öar som bildar en naturlig amfiteater. De är packade med hemliga vikar och vikar som ligger i kristallklara hav och vykort-perfekta solnedgångar. Santo Stefano, Maddalena, Spargi och Caprera, sedan något längre norr Santa Maria och Razzoli; härifrån kan vi nå tre franska öar strax utanför Korsika: Lavezzi, Cavallo och Isola Piana. Om vi ​​går söderut från Costa Smeralda, åker via Golfo Aranci eller tar av från Olbia, kan vi nå öarna Tavolara och Molara. Den förstnämnda har exceptionella havsbottnar som är perfekta för dykning (med segl, fisk och till och med skeppsvrak att utforska). På den södra sidan av ön har pärlemor vita stränder och när du väl har förtöjt kan du ta dig inåt landet för några vackra vandringar. Sardiniens södra sida har en mindre glamorös, mer kyld ut vibe; men det är orört och mycket dominerat av naturen, ibland helt vild och orörd. När du tar dig från marinorna i Cagliari eller från den pittoreska byn Carloforte (inom bekvämt räckhåll från flygplatsen) kan du kryssa längs en fantastisk kustlinje i cirka 50 mil med exponering för den mistrala vinden. Öarna San Pietro och Sant'Antioco, sanddynerna runt Porto Pino och Capo Zafferano, stranden i Chia med dess glittrande klart vatten, den arkeologiska parken Nora ... det här är bara några av de underverken som ligger till hands för dig.

  Bareboat charter Sardinien, hyra av skeppsbåt, lyxig yachtcharter, hyra en båt utan licens

Sardinien erbjuder ett stort utbud av alternativ för charterlov. Om du vill hyra en båt självständigt och är en säker sjömann med din egen båtlicens, vad kan vara bättre än en bareboatcharter på Sardinien. Du kan fritt kryssa runt och ta dig ur öar, byar, vikar och inlopp i full frihet, oavsett om du föredrar att resa med motorbåt, segelbåt eller katamaran, allt från de mest prestigefyllda skeppsbyggare. Till exempel är de viktigaste varumärkena som finns tillgängliga för en segelbåtcharter på Sardinien: Jeanneau-yachter (Jeanneau Sun Odyssey 319, Jeanneau Sun Odyssey 349, Jeanneau Sun Odyssey 33i, Jeanneau Sun Odyssey 419, Jeanneau Sun Odyssey 440, Jeanneau Sun Odyssey 449, Jeanneau Sun Odyssey 490), Beneateau yachts (Beneteau Oceanis 31, Beneteau Oceanis 35, Beneteau Oceanis 35.1, Beneteau Oceanis 42.1, Beneteau Oceanis 46.1, Beneteau Oceanis 51.1), Beneateau-yachter (Beneteau Oceanis 31, Beneteau Oceanis 35, Beneteau Oceanis 35.1, Beneteau Oceanis 42.1, Beneteau Oceanis 46.1, Beneteau Oceanis 51.1). För katamaraner är det mest eftertraktade varumärket utan tvekan Lagoon Charter (Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 52F). Om du å andra sidan hellre vill överlämna roret till någon annan, erbjuder våra partners också båtar och katamaraner att hyra med professionella skeppare. På så sätt kan du dra nytta av en expert som kan vägleda och ge dig råd om din strävan efter de mest oförglömliga skönhetsplatserna, eller så kan du träna en resplan tillsammans i förväg. För en högtid i livet, varför inte gå till en lyxig yachtcharter: din båt eller katamaran kommer inte bara med en skeppare, utan med en komplett besättning inklusive en steward för att säkerställa den mest bekväma ombordupplevelsen. De kommer att ordna frukostar, aperitiff, cocktails, middagar och allt annat du kan behöva. Om du inte har en båtlicens, inte att oroa dig - vissa charterföretag kommer att erbjuda Sardinien båtcharter utan licens, enligt nuvarande italiensk lag; naturligtvis kommer de att behöva kontrollera din tidigare seglingsupplevelse. Kontakta oss gärna för mer information!

  Sardinien båtuthyrning: de viktigaste marinorna

Olbia och Cagliari är de viktigaste charterbaserna på Sardinien för att hyra en yacht. Olbia tjänar öns nordöstra kust och kan nås med färja (från Livorno, Piombino, Civitavecchia och Genoa) eller med flyg från många flygplatser i Västeuropa. När du väl har kommit är det bara en kort transfer till Costa Smeralda, en plats som alltid har varit synonymt med stil och lyx. Därifrån kan du åka till din charter från lyxiga Porto Cervo, eller från Portisco, som har ett centrum med massor av faciliteter för båtar, inklusive butiker och stormarknader. Längre norrut kan du avvika från Cannigione, Palau eller Santa Teresa di Gallura. Alternativt kan du välja ön La Maddalena som din bas: det tar lite längre tid att komma dit med färja från Palau, men från den första kvällen i din sardiska stadga kommer du att vara mitt i den fantastiska Maddalena skärgården. , krönad av Medelhavets vackraste öar, för en dröm segelbåt eller motorbåt kryssning. Cagliari är den näst största charterbasen på Sardinien och är regionens livliga, historiska huvudstad. Det kan nås med flyg eller färja och utgör den perfekta utgångspunkten för en båtferie på södra Sardinien. Den bästa seglingsvägen för kryssning runt södra Sardinien är ett envägs Cagliari - Carloforte eller ett envägs Carloforte - Cagliari. Det finns begränsad tillgänglighet för One Way-charter så tveka inte att kontakta vårt team på ItalyCharter för att få alla våra bästa erbjudanden.

  Yachtcharter Sardinien Priser

Kostnaden för att hyra en båt på Sardinien varierar mycket, och beror främst på vilken typ av fartyg du väljer att hyra (chartering av en segelbåt, seglingskatamaran, kraftkatamaran, motorbåt), fartygets år och säsongen. Det kan också finnas rabatter: om du bokar många månader framåt får du tidiga bokningsrabatter; På samma sätt, om du lämnar det så sent som möjligt finns det rabatter på sista minuten och många andra erbjudanden också. På Sailing Charter Sardinia-sidan på vår webbplats kan du kontrollera och jämföra priser för hela flottan på Sardinien med bara några klick, men det är alltid bäst att e-posta oss om du vill vara säker på att få rabatt.

  Segla bröllopsresor på Sardinien

Många drömmer om en seglingsemester på Sardinien - vi kan förverkliga dina drömmar! ItalyCharter organiserar skräddarsydda charter på Sardinien för nygifta par. Oavsett om du föredrar att vara de enda gästerna ombord (smekmånad yacht charter) eller i sällskap med andra par (hytt charter), vårt team kan arbeta med dig för att skapa din perfekta semester för din segling smekmånad. Sardinien är perfekt för en smekmånad, och vår 'skräddarsydda' formel låter dig välja det alternativ som passar dig, från ett antal fartyg till alla prispunkter och på alla lyxnivåer. Du kan välja typ av fartyg (segelbåt, motorbåt, katamaran, lyxbåt), din resplan och välja om du vill ha en skeppare, stewardess och kock ombord.

  Vilken licens du behöver för att hyra en båt på Sardinien

För chartering av en yacht på Sardinien måste du ha en båtlicens som är giltig i skepparens ursprungsland (medborgarland och / eller bosättningsland).