length model år bas cabins persons toilets price

  Toscana båtcharter | De bästa båtplanerna

Vanligtvis känd som en region med underbara konstnärliga städer och fantastiska kuperade landskap, erbjuder Toscana också ett kristallklart hav med öar som är lämpliga för båtliv. Elba är den största ön i den toskanska skärgården och är så vacker och full av vikar, vyer och byar att vi kan spendera en eller flera veckor på den. Turnén till Elba är faktiskt en av de mest rekommenderade resplanerna. 80 NM av kuster, mestadels sammansatta av stränder med bra ankare, stora skyddade vikar för nattförtöjning och små stränder, naturliga pooler bland klipporna där du kan gå vilse långt från andra båtar under dagen. För dem som vill gå längre än ön Elba, från öns nordkust, kan de fortsätta mot Capraia, en liten men fascinerande ö. Från Cala Mortola i nordöstra till Cala Rossa i söder finns det en följd av små vikar som är särskilt lämpade för snorkling och dykare. Därifrån kan de mer erfarna seglarna också våga sig norr om Korsika. En annan rekommenderad resplan gör att du kan besöka söder om den toskanska skärgården, från ön Elba till ön Giglio och Giannutri. Il Giglio är en unik plats, både staden där den hamnar, med alla färgglada hus runt hamnen, och Giglio Castello, en liten by som ligger på berget några kilometer bort. Och som havet: Cala Cannelle och Cala Caldane, två pärlor i det toskanska havet. Giannutri är en liten ö som inte erbjuder många ankare, därför är det tillrådligt att besöka den endast med gynnsamt väder. Det är möjligt att förtöja i Cala Spalmatoio och ta en promenad för att besöka ruinerna av den romerska villan med guiderna.

  Toscana båtuthyrning | Charterbaser

För en stadsdel i Toscana finns det otaliga startpunkter. De längre norrut: Castiglioncello, Cecina och San Vincenzo: alla lämpliga för att besöka Capraia, Elba och varför inte, kanske till och med en resa till Korsika. Salivoli uppskattas för att vara närmast Elba, Marina di Scarlino, beläget mitt i viken, väl skyddad av Elba, är den bästa hamnen för ett charter i Toscana, väl skyddad och lämplig för alla valda resplaner. Punta Ala, Talamone och Cala Galera är utgångspunkter som anges för resplaner som syftar till att besöka öarna söder om Toscana. Portoferraio, på ön Elba, är en annan användbar bas för att fortsätta med en underbar båttur i den toskanska skärgården.

  Toscana båtuthyrning med skeppare och Bareboat | Lyxig toskansk båtuthyrning | Toscana båtuthyrning utan licens | Tuscany Day Charter

Toscana erbjuder flera alternativ för charter. Den mest populära är Toscana bareboatbåtuthyrning , som låter dig vara fri att navigera och utforska öarna med segelbåtar, motorbåtar eller katamaraner. Bareboat Toscana båtuthyrning är en båtuthyrning i fullständig självständighet, självklart måste du ha en båtlicens. Om du föredrar att lita på expertnavigatörer, som kan vägleda dig att upptäcka de toskanska öarna utan att behöva oroa dig för kommandot, är den bästa lösningen båtar att hyra med skeppare . Om du vill ha en semester med alla typer av komfort är det bästa valet lyxbåtcharter , som inkluderar en skeppare och en hel besättning ombord på din båt. Genom att välja toskansk båtuthyrning utan licens är det möjligt att hyra båtar som har en motor på mindre än 40 hk bland kraven. Inte alla charter godkänner denna formel, det är obligatoriskt att skicka navigeringsplanen för godkännande. Det är också möjligt att göra dagsturer med motorbåtar, segelbåtar eller med en toskansk uppblåsbar båtuthyrning genom att välja en dags charter , en unik upplevelse för att upptäcka de vackraste vikarna till en mycket låg kostnad.

  ARGENTARIO Båtuthyrning

Båtuthyrning Argentario. Argentario är en odling omgiven av Tyrreniska havet och ansluten till kusten av två remsor inom vilka Orbetello och dess lagun är belägna. Tidigare en ö, ansluten den sedan till fastlandet tack vare lyftningen av Tombolo della Feniglia, i söder och därefter från Tombolo della Giannella, i norr. Idag är det ett vackert och populärt turistmål tack vare blandningen av stränder, klippiga kust och suggestiva platser (Porto Santo Stefano, Porto Ercole och Orbetello själv), medan öns inre är mycket otillgänglig och stiger upp till 635m Monte Telegrafo. De tre huvudcentrumen (de två nämnda plus Cala Galera) kan vara utgångspunkten för att kringgå utmarken och sedan segla till de andra öarna i den toskanska skärgården: både Giglio och Giannutri ligger inom 10 mil, istället ön Elba det är nästan 40 mil nordväst.
Argentario är en idealisk plats för båtliv eftersom den har en mängd vikar och småbåtshamnar som erbjuder skydd under alla vindförhållanden. Det kan också övervägas både för en medellång semester (från en till två veckor) som överväger de andra öarna, eller för en helgbåtuthyrning eller till och med en enda dag. Med dagens charterformel kan du hyra en båt med en skeppare eller en jolle där en båtlicens inte krävs; båda alternativen låter dig gå runt odden och besöka vackra stränder och vikar på samma dag.
Porto Santo Stefano är det viktigaste bebodda centrumet i Argentario, en stad med en stark maritim tradition. Det domineras av den spanska fästningen och har tre småbåtshamnar: Porto Vecchio, Porto del Valle och Santa Liberata, några km i riktning mot Tombolo della Giannella. Dess position mot norr tillåter skydd när vindarna är från söder; Det är också nära den långa sandstranden (6 km) i Giannella. Andra stränder (små men skyddade) är Pozzarello, Soda och Bagni di Domiziano, alla tre redan i odlingsområdet, det vill säga i slutet av tombolo. Från Porto Santo Stefano med båt kan du nå den förtjusande viken Talamone (8 miles norr), förtöja vid småbåtshamnen eller lätt förankra i hamnen. Så många mil norrut för att besöka Cala di Forno: en exklusiv gyllene strand omgiven av helt vild natur. Det kan nås via land först efter 3 timmars promenad, därför är tillvägagångssättet från havet det mest lämpliga. Uppenbarligen måste du anka i hamnen och nå den med anbud eller simning. Insatsen kommer att betala sig: exceptionell havsbotten, okontaminerad vegetation och hjortarna kommer ofta att fira dig.
Vi kan göra omkretsningen av odden med båt eller katamaran: efter att ha passerat Punta Lividonia utsätts vi för vindarna och vi seglar söderut efter den steniga profilen på kusten, som domineras av huvuddelen av kullen. Vi träffar Cala Grande, sedan Cala del Gesso: en av de vackraste och isolerade vikarna med en liten stenstrand och framför holmen i Argentarola. Sedan Cala Piccola och slutligen Cannelle-stranden, rullsten, utmärkt för snorkling.
Fördubblats Punta Avoltore, den sydligaste, viker kusten i nord-syd-riktning och vetter mot fastlandet och utgör ett område som är mer skyddat från vindarna. I detta område möter vi vackra stränder (Acqua Dolce och Spiaggia Lunga), men framför allt den underbara semesterorten Porto Ercole, en av de vackraste byarna i Italien. Redan existerande under etruskiska tider utvecklades en liten hamn under medeltiden och det var här som Caravaggio dog under fortfarande mystiska omständigheter. Idag har den en suggestiv liten strandpromenad med barer och restauranger och bevarar sin historiska kärna inom museet från femtonhundratalet som byggdes när territoriet var i republiken Siena. Porte Ercole och den angränsande Cala Galera har två välutrustade moderna småbåtshamnar där du kan hyra en båt eller katamaran, också en kort bit bort är den långa stranden i Feniglia, mer naturlig och vild än motsvarigheten i norr. På vår webbplats hittar du dussintals förslag från de bästa stadgarna i Toscana!.