length model år bas cabins persons toilets price

  Toskansk motorbåt för undervattensaktiviteter

I Toscana är att hyra en motorbåt ett bra sätt att också ägna dig åt dykning och snorkling, även för dem som vill börja från början. Italycharter kan hjälpa dig att välja dykningskurs och även att få 'havsdopet'.

  Toskanska lyxiga motorbåtar

En lyxig motorbåtsemester i Toscana är en dröm som lätt kan förverkligas genom att hyra en lyxbåt bland det stora utbudet som ItalyCharter erbjuder på webbplatsen. Våra lyxiga motorbåtar i Toscana är komplett med besättningar att navigera utan att behöva tänka på någonting. Du kommer att njuta av en underbar semester med kapten, värdinna och kock, som kommer att ta hand om dig, åtföljd av alla typer av komfort ombord, såsom luftkonditionering, generator, ismaskin vattenmaskin, vinkällare och alla typer av vattensporter: paddling, kajakpaddling, sup, snorkling, fiske, dykning, vattenskidåkning, wake boarding.

  Toskanska motorbåtar med besättning

Lyx, komfort och bekvämlighet är inte ett problem med en yachtcharter i Toscana. Med Italycharter kan du välja att hyra en motorbåt med en besättning. Serveras och bortskämda, guidade och transporterade till varje skede av din båtferie i Toscana, av en erfaren besättning: kapten, värdinna och om möjligt kock och begagnad.