length model år bas cabins persons toilets price

  SEGELBÅTAR I ITALIEN: VAR FÅR DU?

Segelbåtuthyrning i Italien har aldrig varit enklare: du kan hyra ett charter segel i en av de många småbåtshamnarna på våra kuster och öar för en fantastisk semester. Du är bortskämd att välja: en uthyrning av segelbåt i La Spezia gör att du kan navigera i Poetbukten, se Portovenere, Cinque Terre och nå Portofino. Att hyra en stadga på Sardinien låter dig besöka några av de vackraste kusterna i världen. Det finns hundratals segelbåtar att hyra på Costa Smeralda och i Cagliari-området, för att se en kust inte lika turistisk som i norr men lika vacker. Du kan hyra en segelbåt vid kusten mellan Lazio och Kampanien, att segla till Pontineöarna, eller hyra en stadga i Neapel för Capri, Ischia och Amalfikusten. På Sicilien, ett land med sjöfartstradition, saknas det inga möjligheter: Cefalù, Capo d'Orlando och Lipari är utgångspunkten för de Eoliska öarna, en UNESCO-kulturarv. Om du vill ha vildare öar i ett kristallklart hav är allt som återstår att välja en båtuthyrning i Marsala eller Trapani, på Egadiöns rutt. I Adriatiska havet fortsätter de lämpliga områdena för segling: Santa Maria di Leuca och Taranto för Joniska och Salento. Hela Apuliens kust är prickad med turisthamnar med utmärkta erbjudanden och på väg norrut möter vi Rodi Garganico och Peschici för en segelsemester runt den orörda Gargano. Inte långt borta ligger Tremitiöarna, för en lugn semester i skärgården. Och tillbaka till norr, har du tänkt på skönheten i att segla i den venetianska lagunen? Inte bara Venedig utan också Po-deltaet, Chioggia, Caorle, Lignano, Trieste. Och varför inte, en trevlig satsning, hav och vind tillåter, på Istras kust.

  SEGLBÅTAR I ITALIEN: VILKEN VÄLJAR DU?

För en segelcharterferie uppstår frågan vilken båt du ska hyra. När vi väl har bestämt oss för det område som vi gillar, kan du hitta på Italiencharter massor av förslag från lokala operatörer. Segelbåtarna att hyra sträcker sig från 30-31 fot upp till stora 58-fotsbåtar, från de viktigaste europeiska varven och världsvarven: Benetau, Dufour och Jeanneau för Frankrike, Bayern och Hanse för Tyskland, slovenska Elan, båtar av byggare italienare som Cossutti och Cantieri del Pardo och många andra. Ett kriterium för att välja en segelbåtuthyrning är storleken och därmed antalet stugor. Som familj eller med 3-4 vänner räcker det med en medelstor liten båt från 30 till 40 fot med 2 eller 3 stugor. Närvaron av två badrum kan göra skillnad: på vår hemsida kan du beställa båtuthyrningsförslag efter antal toaletter samt efter alla egenskaper (längd, modell, år, stugor, startpunkt och pris). För en större familj och / eller vänner kanske du vill ha en båt med 4 stugor. Båtar med denna inställning är vanligtvis över 40 fot (de vanligaste modellerna är Dufour och Bavaria 46), vilket är en utmärkt kompromiss mellan beboelse och prestanda. Slutligen, för maximal komfort, kan du välja en medelstor segelbåt, 50-55 fot. Dessa typer av båtar har ett badrum i varje stuga. På begäran tillhandahåller segelbåtcharteren skepparen som i dessa större båtar stannar i en liten oberoende stuga för att säkerställa våra kunders integritet. Båtens prestanda är också viktigt för en seglare: du kan få alla detaljer om båten, tekniska specifikationer som segelområde och djupgående, komplett med foton och utrustning, genom att klicka på mer information efter att ha valt en viss charterbåt.

  UTHYRNING AV LUXURYACHT

För en drömsemester på de vackraste italienska platserna vid kusten och på öarna Tyrrenska och Adriatiska havet, skäm bort dig själv med en vecka eller två ombord på en fantastisk båtcharter. Alternativen för lyxiga charterbåtar är många: våra charteroperatörer finns i hela Italien och på huvudöarna. En lyxbåt är inte bara en vacker segelbåt (över 50 fot) av de bästa varven och modellerna (Dufour, Jeanneau, Franchini, etc.), men den består av förstklassig service. I själva verket inkluderar hyra av båten närvaron av skepparen som kommer att befalla båten med kompetens och sympati och ge dig råd om lokala utflykter. Dessutom innehåller formeln hela besättningen ombord: snälla och kvalificerade värdinnor och professionella kockar, uppmärksamma på de minsta detaljerna. Dina behov ombord och ute kommer att förstås och mötas med kompetens, både i erbjudandet av luncher, middagar och aperitiffer ombord, samt drycker och med förslag på många kompletterande aktiviteter.