length model år bas cabins persons toilets price

  Uthyrning av segelbåt på Sicilien | Båtplanering | Toppmål

För uthyrning av segelbåt på Sicilien kommer du att bli bortskämd för de många platserna att besöka. Från små skärgårdar med kristallklart vatten, till vulkaniska toppar, från gamla fiskebyar till grottor med förhistoriska inskrifter.

De eoliska öarna, vulkaniska öar belägna i Tyrreniska havet, i norra delen av Sicilien och förklarade en världsarv på UNESCO. Omgiven av kristallklart vatten är Stromboli, Panarea, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi, Vulcano olika från varandra, men alla förtrollande.

Egadiöarna ligger i en havsträcka vanligtvis mycket blåsigt, uppskattat av seglare. Favignana, Levanzo och Marettimo är den perfekta kombinationen av natur och antik historia.

Ustica, känd som den svarta pärlan i Tyrrenska havet. Ön är den växande spetsen på en utdöd ubåt vulkan och erbjuder fantastiska skuggade kuster omgiven av kristallklart hav. Pantelleria med sin spegel sjö av Venus, där gudinnan sägs ha speglat sig innan hon träffade Bacchus. Lampedusa med sitt hav så transparent att båtarna verkar hängande på himlen.

  Segelbåtcharter Sicily OneWay

För dig som vill dra nytta av hela seglingsveckan, utan att behöva gå tillbaka till en sjösträcka för att återföra segelbåten till utgångspunkten, är det möjligt att välja en båtuthyrning på Sicilien. Du kan lämna från Palermo och segla tills du återvänder båten till Capo D’Orlando, Portorosa och Milazzo. Eller så kan du lämna från Palermo och återlämna båten till Trapani och Marsala. Uppenbarligen är vägarna också möjliga omvända vägar.

  Lyxig segelbåtuthyrning på Sicilien

På Sicilien är det möjligt att hyra lyxiga segelbåtar för att tillbringa en unik och oförglömlig semester. Lyxiga segelbåtar ger alla typer av komfort som luftkonditionering, generator, vattenmaskin och ismaskin, samt en komplett besättning: kapten, värdinna och kock.

  Segelskolor på Sicilien

För att kombinera din semester på Sicilien med seglingsträning erbjuder våra charter seglingskurser med olika formler. Du kan välja segelbåt att hyra, kursnivån, startbåthavnen och även närvaro ombord på en instruktör från italienska segelförbundet, som kommer att följa dig från början till slutet av din semester på Sicilien. Förtöjning och oöverförande manövrar, säkerhetsregler, ankare, knutar och rep. Dessa och många andra är de ämnen som behandlas, från teori till praktik.

  Rya Training Center Sicilien

Den brittiska myndigheten som ansvarar för all vattensporter och nautisk träning är RYA: Royal Yacht Academy. På Sicilien finns det olika Rya-träningscentra där det är möjligt att delta på alla kurser som tillhandahålls av RYA: från grunderna i 'Day Skipper' som kan erhållas med en RYA-instruktör ombord på 'YachtMaster' den mest eftertraktade titeln av alla sicilianska skeppare. Tveka inte att kontakta ItalyCharter för mer information!